Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζαφείρης Μελάς: «Είχα δύσκολη παιδική ηλικία, είναι βάρβαρο να μεγαλώνεις μόνος»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για νεότερο συνάδελφο που τον σνόμπαρε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Σταμάτη Γονίδη, είναι φίλος και καλός συνεργάτης, τα έχουμε βρει πάρα πολύ καλά. Ντρέπομαι να υπογράψω πάνω σε θαυμάστρια, αυτό το κάνουν οι μεγάλοι σταρ. Να βγούμε μια φωτογραφία, πολύ ευχαρίστως, αλλά παρακάτω δεν έχει. Αρκετοί τραγουδιστές με έχουν σνομπάρει. Κάποτε ένας νέος συνάδελφος μού είπε “πως σε λένε εσένα είπαμε;”. Μου κακοφάνηκε, αλλά το άφησα να περάσει», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Ο Θεός μόνο με αδίκησε όταν ήμουν πιτσιρίκος, μου πήρε νωρίς τους γονείς μου, αλλά μετά όλα ήρθαν εύκολα. Η παιδική μου ηλικία ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν πολύ βάρβαρο να μεγαλώσω μόνος, έμεινα ορφανός 11 ετών και δεν ήθελα να γίνω βάρος στις αδερφές μου. Πούλαγα κουλούρια, έφτιαχνα φύλλο κρούστας, αλλά είχα μέσα μου το τραγούδι».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!