Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι prive «παράδεισοι» των celebrities: Οι διάσημοι του Χόλιγουντ που έχουν το δικό τους νησί (εικόνες)

Η ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας οδηγεί πολλούς διάσημους και ζάπλουτους να επιδιώκουν την απόλυτη απομόνωσή τους. Και επειδή μόνο καταμεσής του ωκεανού μπορούν να τη βρουν, επενδύουν σε μακρινά νησάκια χαμένα στα πελάγη του πλανήτη, όπου έχουν δημιουργήσει μικρούς παραδείσους με λαμπερά καταφύγια για να απολαμβάνουν απόλυτα ιδιωτικές στιγμές μόνοι ή με τους φίλους τους.

 

Το θέρετρο που θα φτιάξει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 

Ο 72χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε τη νήσο Νέκερ το 1979 για μόλις 180.000 δολάρια και ξόδεψε 10 εκατομμύρια δολάρια για να μετατρέψει το νησί των 74 στρεμμάτων στο πολυτελές και εκπληκτικό θέρετρο που είναι σήμερα, με παραλίες λευκής άμμου και καταπράσινους λόφους με εκπληκτική θέα στα γειτονικά νησιά, και  επαναστατικά συστήματα φωτισμού με βάση τους φυσικούς κύκλους ύπνου και αφύπνισης των επισκεπτών. Κοστίζει 40.000 δολάρια για ενοικίαση η διανυκτέρευση ή… τίποτα αν είστε φίλοι με τον σερ Ρίτσαρντ, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η Μαράια Κάρεϊ και η Κέιτ Γουίνσλετ που απόλαυσαν τη φιλοξενία του.

Το νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

 

Ο Νίκολας Κέιτζ φέρεται να αγόρασε το νησί 30 στρεμμάτων Leaf Cay στο σύμπλεγμα των Exumas για 3 εκατομμύρια δολάρια το 2006 και το πουλάει τώρα για 7,5 εκατομμύρια δολάρια, γιατί έχει ακόμη ένα έξω από το Νασάου και επίσης άλλο ένα στα βόρεια νησιά Abaco. Πριν από αυτούς ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε το νησί Teti’aroa στη Γαλλική Πολυνησία, όταν γύριζε το «Mutiny on the Bounty» (1962), και σήμερα οι 35 ιδιωτικές βίλες, κάθε μία με τη δική της πισίνα και παραλία, ενοικιάζονται για 1.900 λίρες τη βραδιά, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης 20 λεπτών με το ιδιωτικό τζετ του «The Brando» και των γευμάτων που επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Γκι Μαρτέν.

Το καταφύγιο του Νίκολας Κέιτζ.

 

Η Σακίρα αγόρασε το 2011, με τον συνιδρυτή των Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς, ένα νησί 550 στρεμμάτων στις Μπαχάμες με πέντε εκπληκτικές παραλίες, πολλούς καταρράκτες, τρεις όρμους, θέα που κόβει την ανάσα και πολλές απίστευτες λιμνοθάλασσες, για 16 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να το μετατρέψουν σε έναν φιλικό προς το περιβάλλον… παράδεισο για καλλιτέχνες και μουσικούς. Το 2004 ο Μελ Γκίμπσον αγόρασε για 15 εκατομμύρια δολάρια το ηφαιστειογενές νησί Μάγκο στο σύμπλεγμα των νησιών Φίτζι, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα νησιά στον Νότιο Ειρηνικό, αρκετά ανεπτυγμένο και μόνο για λίγους… ντόπιους φροντιστές.

Το νησί του Μελ Γκίμπσον

 

Ο 47χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο αγόρασε το νησί Blackadore Cay 104 στρεμμάτων στα ανοικτά των ακτών της Μπελίζ για 1,75 εκατομμύριο δολάρια, προκειμένου να χτίσει το πιο πράσινο πολυτελές θέρετρο στον κόσμο. Όταν ξεπεράσει τα προβλήματα με τις διαμαρτυρίες ψαράδων και ιδιοκτητών επιχειρήσεων στην περιοχή, θα ολοκληρώσει περίπου 116 βίλες διαθέσιμες προς ενοικίαση ή αγορά, χτισμένες σε μια τεράστια πλατφόρμα και στηριζόμενες από πυλώνες στον ωκεανό. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν μία από τις βίλες θα πρέπει να πληρώσουν μεταξύ 5 και 15 εκατομμυρίων λιρών.

Γείτονες με τη Σακίρα είναι ο Τζόνι Ντεπ, ο Νίκολας Κέιτζ, ο Έντι Μέρφι, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, καθώς όλοι έχουν το δικό τους νησί στις Μπαχάμες.

Το νησί της Σακίρα

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time του Σαββατοκύριακου στις 29-30 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!