Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκαλύψεις για τον Πολ Νιούμαν: Έπινε μέχρι λιποθυμίας-Έκανε σεξ σε πάρκα και αυτοκίνητα με την δεύτερη σύζυγο του

Άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τους ωραιότερους άνδρες του παγκόσμιου σινεμά, του Πολ Νιούμαν αποκαλύπτει νέο βιογραφικό βιβλίο.

Το βιβλίο με τίτλο «Πολ Νιούμαν: Η εξαιρετική ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου» περιλαμβάνει υλικό από συζητήσεις του ηθοποιού με τον φίλο του και σεναριογράφο Στιούαρτ Στερν οι οποίες ηχογραφούνταν, συντεντεύξεις του Πολ Νιούμαν και μηνύματα φίλων και συγγενών του.

Σύμφωνα με το βιβλίο ο Πολ Νιούμαν δεν πίστευε ότι είναι όμορφος και δεν μπορούσε να καταλάβει την μεγάλη απήχηση που είχε στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα για πολύ καιρό πίστευε ότι τον μπερδεύουν με τον Μάρλον Μπράντο ή τον Τζέιμς Ντιν και γι’ αυτό υπέγραφε με τα ονόματα τους όταν έδινε αυτόγραφα.

Ο ηθοποιός δεν είχε αυτοπεποίθηση καθώς μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Η οικογένεια του είχε εταιρεία με αθλητικά είδη και μία μεγάλη περιουσία. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και εργασιομανής και πέθανε σε ηλικία 56 ετών απο προβλήματα στο πάγκρεας. Ο Άρθουρ Νιούμαν δεν έδειχνε «καμία τρυφερότητα ή προσοχή για το μέλλον του Πολ τίποτα πατρικό».

Η μητέρα του Τερέζα Φέτζκο ήταν μετανάστρια από την τότε Αυστροουγγαρία και εμμονική με την καθαριότητα. Σύμφωνα με το βιβλίο πιθανολογείται ότι είχε διπολική διαταραχή και
πολλές φορές έκανε επιθέσεις στον γιο της. Στις σελίδες του βιβλίου περιγράφεται ως μία γυναίκα που χτυπούσε τον γιο της, υποψιαζόταν τους πάντες και ήταν υστερική.

Μέχρι και την μεγάλη του επιτυχία η μητέρα του Πολ Νιούμαν αρνούνταν να πει καλά λόγια για τον γιο της. Έτσι σε κάποια στιγμή ο Πολ Νιούμαν την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο του και δεν ξανασυναντήθηκε μαζί της.

Παντρεύτηκε δύο φορές και ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Τζόαν Γούντγουορντ με την οποία έζησε 54χρόνια και απέκτησε 3 παιδιά. Η Γούντγουορντ, όπως περιγράφει το βιβλίο «ξεκλείδωσε» ερωτικά τον Πολ Νιούμαν και συνήθισαν να κάνουν έρωτα σε ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και πάρκα.

Ο Πολ Νιούμαν ήταν χαμηλών τόνων στα κινηματογραφικά σετ και αρκετοί εικάζουν ότι ο κινηματογράφος δεν του άρεσε τόσο πολύ. Η πραγματική αγάπη του ήταν οι αγώνες αυτοκινήτων.
Για χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ που επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του πρώτου γιου του από τον πρώτο του γάμυ, του Σκοτ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο ηθοποιός κατηγορούσε τον εαυτό του για τον θάνατο του και συνήθιζε να πίνει δεκάδες μπύρες την ημέρα μέχρι να λιοποθυμήσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!