Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Ματαράγκας: «Αδειάζει» τον Χρήστο Πολίτη – «Δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο» (βίντεο)

Ο Γιώργος Ματαράγκας είναι ένας από τους ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου “Καλημέρα Ζωή“.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης για τη συνεργασία του με τον γνωστό σκηνοθέτη αλλά και την “επίθεσή” του στην Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Ματαράγκαςμίλησε για την κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη.

«Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο για τον Χρήστο Πολίτη πως ξαφνικά του ήρθαν μόνο τα κακά. Είναι κρίμα γιατί ο κύριος Πολίτης ήταν μια χαρά συνεργάσιμος. Κύριος στα γυρίσματα. Είναι αμαρτία τώρα, μετά από τόσα χρόνια να ανασκαλεύουμε τέτοια πράγματα και μάλιστα σε μια στιγμή που δε ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει.

Το μόνο που μπορούμε να λέμε σε αυτόν τον άνθρωπο, είναι «ευχαριστώ» γι’ αυτό που μας προσέφερε. Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη. Την ώρα που παίζονται τα σήριαλ σε ξέρει όλος ο κόσμος και την επόμενη χρονιά δε σε θυμάται κανείς κι ας ήσουν πρωταγωνιστής. Δεν έχω κρατήσει επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη. Εδώ και 15 χρόνια ο Χρήστος Πολίτης δεν υπάρχει, είναι εξαφανισμένος, δε ξέρω γιατί» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ματαράγκας και συνέχισε:

«Είναι από επιλογή του. Δε ξέρω που ήτανε. Ήταν επιλογή του να απέχει και από την τηλεόραση και το θέατρο και από όλα. Από όλα αυτά που λέει δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο. Ποιος θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι το πρώτο όνομα; Η παραγωγή και ο σκηνοθέτης. Όλοι βγάλαμε χρήματα από εκεί… ».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!