Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζέτα Μακρυπούλια-Χρήστος Λούλης: Η κόντρα που κατέληξε σε συνεργασία

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης θα παίξουν μαζί σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει στο Εθνικό στις 16 Φεβρουαρίου του 2023. Αφήνοντας πίσω τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει το 2011 ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε η στιγμή που οι δύο ηθοποιοί θα συναντηθούν επί σκηνής και μάλιστα στο Εθνικό, σε ένα σύγχρονο έργο.

Οι δύο ηθοποιοί από τη νέα χρονιά θα παίξουν στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Rex «Μαρία Κοτοπούλη» μαζί με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών και συντελεστών. Μεταξύ άλλων θα παίξουν: Χάρις Αλεξίου, Έμιλυ Κολλιανδρή, Νίκος Καραθάνος, Θανάσης Αλευράς, Γιάννης Κότσιφας, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Μαυρέα.

Το 2011 ο Χρήστος Λούλης είχε ρίξει τα αιχμηρά του βέλη στη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει: «Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ωστόσο, σε κάποιο άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε σχολιάσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά με την ξανθιά κοπέλα, τονίζοντας πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πρώην μοντέλο.

Από την πλευρά της, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με όσα είχε αναφέρει ο Χρήστος Λούλης για την ίδια. Δεν σχολίασε το παραμικρό, γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της showbiz και αποδεικνύοντας πως οι διαφορές δεν λύνονται πάντα με δημόσιες τοποθετήσεις.

Πριν από δύο χρόνια, ο Χρήστος Λούλης, παραχωρώντας τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της κρατικής τηλεόρασης, παραδέχτηκε πως μετάνιωσε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρόνων και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιον τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου» είχε πει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Λούλης είχε σχολιάσει πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστούν επί σκηνής. «Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πει κανείς. Δεν θα με πείραζε αν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρικό έργο μαζί μου. Θα κοιτούσα άλλα πράγματα, το ρόλο, το σκηνοθέτη» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Η παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Rex» και το κοινό θα μπορεί πλέον να απολαύσει μαζί τους δύο ηθοποιούς. Ζέτα Μακρυπούλια και Χρήστος Λούλης θα ενώσουν τις υποκριτικές τους δυνάμεις και θα μοιραστούν την ίδια σκηνή, αφήνοντας πίσω τους μια παλιά κόντρα με τον καλύτερο τρόπο.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 26 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!