Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εραστής νοτίων προαστίων στο πλευρό της Φαίης Σκορδά: Ερωτευμένη και πάλι η παρουσιάστρια

Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα στη Φαίη Σκορδά, η οποία τους τελευταίους μήνες είναι ξανά ερωτευμένη και πετάει στα σύννεφα. Μπορεί η ίδια να τηρεί σιγήν ιχθύος σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και να μην απαντά σε καμιά ερώτηση, ωστόσο άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον γνωρίζουν πως όχι μόνο δεν είναι μόνη αλλά το πρόσωπό της λάμπει κάθε φορά που αναφέρεται στο νέο της σύντροφο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ λίγο μετά την άνοιξη ξεκίνησε νέα σχέση με γοητευτικό επιχειρηματία που ζει στα νότια προάστια. Αν αναρωτιέστε γιατί κανείς δεν τους έχει εντοπίσει ακόμα, είναι γιατί η Φαίη Σκορδά προσέχει πάρα πολύ τα βήματά της. Δεν κάνουνε καμιά δημόσια εμφάνιση, ενώ όταν βγαίνουν εκτός σπιτιού προτιμούν απομονωμένες παραλίες και μέρη που δεν κυκλοφορεί άνθρωπος. Μάλιστα οι περισσότερες συναντήσεις τους γίνονται στο πολύ όμορφο σπίτι του επιχειρηματία.

Άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον, πολύ γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, μίλησε ενθουσιασμένος για τη νέα σχέση της Σκόρδα κάνοντας λόγο για μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, που η ίδια λάμπει πραγματικά. Η παρουσιάστρια που φέτος έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ, σε νέα τηλεοπτική στέγη και παλεύει με τους αντιπάλους της στον πίνακα της τηλεθέασης, έχει πει σε πολύ κοντινό της πρόσωπο πως δεν θέλει να δώσει αφορμή για σχόλια σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και πως ο μόνος σύντροφος που θα παρουσιάσει θα είναι εκείνος ο οποίος θα μοιραστεί και την υπόλοιπη ζωή μαζί του. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το παραμικρό.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 25 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!