Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Kylie Jenner: Έκλαιγε για 3 εβδομάδες ασταμάτητα, με την γέννηση του γιου της

Η Kylie Jenner αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians» ότι «έκλαιγε ασταμάτητα» με τους «baby blues» για τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της τον Φεβρουάριο.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα», είπε στην αδερφή της Kendall Jenner στο επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε τον Απρίλιο. “Έκλαιγα ασταμάτητα κάθε μέρα για τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Είναι μόνο το baby blues, και μετά κάπως φεύγει.”

Είπε ότι βίωσε τα ίδια συναισθήματα μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi, 4 ετών.

Η Kylie πρόσθεσε: “Έκλαιγα για περίπου τρεις εβδομάδες. Όπως, κάθε μέρα σε σημείο που ξαπλώνω στο κρεβάτι και το κεφάλι μου θα πονούσε τόσο πολύ” αφού η Kendall εξέφρασε ότι “οι ορμόνες της είναι πιθανώς παντού. ”

Η Kylie είπε ότι ερεύνησε ότι το baby blues δεν διαρκεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες, αν και οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να διαρκέσει μόνο μία ή δύο εβδομάδες και μια νέα μητέρα πρέπει να καλέσει έναν γιατρό εάν αισθάνεται κατάθλιψη για περισσότερες από δύο εβδομάδες.

«Μετά από περίπου έξι εβδομάδες, άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, αλλά σίγουρα είχα μια περίπτωση μπλουζ», είπε σε μια εξομολόγηση στην εκπομπή Hulu.

Τι είναι τα Baby Blues;

Το baby blues είναι συναισθήματα θλίψης που μπορεί να έχετε τις πρώτες μέρες μετά την απόκτηση μωρού. Έως και 4 στους 5 νέους γονείς (80 τοις εκατό) έχουν το baby blues. Μπορεί να επηρεάσει νέους γονείς οποιασδήποτε φυλής, ηλικίας, εισοδήματος, κουλτούρας ή μορφωτικού επιπέδου. Δεν φταις εσύ για το πώς νιώθεις. Το να νιώθεις «μπλε» δεν σημαίνει ότι έκανες κάτι λάθος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν baby blues 2 έως 3 ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού. Μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 εβδομάδες. Συνήθως υποχωρούν από μόνα τους και δεν χρειάζεστε καμία θεραπεία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!