Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι 9 επεμβάσεις που παραμόρφωσαν τη Μαντόνα (εικόνες)

Τουλάχιστον 9 επεμβάσεις έχουν παραμορφώσει το πρόσωπο της Μαντόνα, σύμφωνα με ειδικούς. Η τελευταία προκλητική δημοσίευση της Μαντόνα, όπου εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά, «αόρατα» φρύδια και «απελπιστικά» αλλαγμένη, πέραν της απογοήτευσης που προκάλεσε στους θαυμαστές της, ήγειρε πλήθος συζητήσεων για τον αριθμό των επεμβάσεων που έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της.

Η «Page Six» ζήτησε από δύο πλαστικούς χειρουργούς να εκθέσουν την άποψή τους, μελετώντας τις φωτογραφίες της. Ο δρ Εχσάν Αλί, διευθύνων σύμβουλος του «Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Car», διέκρινε λίφτινγκ γιατί το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό, ενώ αλλάζει και το σχήμα των ματιών, γι’ αυτό είναι τραβηγμένα προς τα πάνω, ρινοπλαστική, μπότοξ, γιατί δεν έχει ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό της, έχει πειράξει τα ζυγωματικά της τα βλέφαρα, έχει συμπληρώσει υαλουρονικό, έχει ανυψώσει τα φρύδια και έχει αλλάξει το πιγούνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η γιατρός Πάμελα Βαϊνμπέργκερ της «Plump Cosmetics and Injectables» στο Μαϊάμι συμφωνεί ότι η «βασίλισσα της ποπ» έχει «γεμίσει» τα ζυγωματικά της, ενώ η υπερβολική χρήση fillers είναι που δίνει στη Μαντόνα «αφύσικη» όψη. Η τραγουδίστρια έχει υψώσει τα φρύδια της γιατί βρίσκονται πιο ψηλά από τη «ζώνη» του προσώπου της, σε σχέση με το παρελθόν, και το πιγούνι της. Βασικές επεμβάσεις που ίσως επανέλαβε για να έχει αυτό το αποτέλεσμα, που θα πρέπει να τις στοίχισε περίπου 30.000 δολάρια.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime Σαββατοκύριακου 15-16 Οκτωβρίου 2022 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!