Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τομ Κρουζ: Σε νέες περιπέτειες-Θα γυρίσει ταινία και στο Διάστημα

Έφτασε η στιγμή που περίμενε καιρό ο Τομ Κρουζ: να γυρίσει ταινία στο Διάστημα, ξεπερνώντας κάθε -δυτικό- προηγούμενο! Ενώ ακόμη δρέπει τις δάφνες της σούπερ επιτυχημένης ταινίας του «Top Gun», συνέχεια της επιτυχίας που τον έκανε αστέρι, ετοιμάζεται για γυρίσματα σε άλλη… διάσταση.
Ο 60χρονος ηθοποιός, όπως αναφέρει η «New York Post», φέρεται να ήρθε σε επαφή με το σκηνοθέτη Νταγκ Λίμαν για να σχεδιάσουν τα γυρίσματα ταινίας που θα βρει τον πρωταγωνιστή στο αποκορύφωμά της να πετά με πύραυλο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ώστε «να προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο» από εκεί ψηλά. Το εν λόγω σχέδιο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020, όμως η πανδημία το άφησε στο συρτάρι. 
Οι Κρουζ και Λίμαν φέρεται πως επικοινώνησαν με την Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) και ακολούθως η πρόεδρος της UFEG Ντόνα Λάνγκλεϊ δήλωσε στο BBC: «Ο Τομ Κρουζ μας πηγαίνει στο Διάστημα, πηγαίνει τον κόσμο στο Διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ». Προσέθεσε δε ότι ελπίζει ότι ο Κρουζ θα γίνει «ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει μια διαστημική βόλτα έξω από το διαστημικό σταθμό», καθώς δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός, παγκοσμίως, που θα κάνει γύρισμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό» (ISS).
Έχουν ήδη προλάβει οι Ρώσοι. Πιο συγκεκριμένα, η 37χρονη ηθοποιός Γιούλια Περεσίλντ και ο 38χρονος σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο απογειώθηκαν στις 5 Οκτωβρίου 2021, έκαναν γυρίσματα στον ISS κι επέστρεψαν πρωτοπόροι στη Γη, 12 μέρες μετά.  

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Ontime στις 11 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!