Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζένιφερ Λόρενς: Στην αρχή της καριέρας μου έχασα τον έλεγχο (βίντεο)

Η A24 και η Apple Original Films έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της δραματικής ταινίας «Causeway», με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς.

Υποδύεται μία μηχανικό η οποία επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις στρατιωτικές βάσεις του Αφγανιστάν μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού. Επιστρέφει απρόθυμα στο σπίτι της μητέρας της για να αναρρώσει και γίνεται φίλη με έναν τοπικό μηχανικό αυτοκινήτων (Μπράιαν Ταϊρί Χένρι).

«Αισθάνομαι πως για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, είμαι εγώ», παραδέχεται η ηθοποιός στη Φρανσίν Στοκ και στο «Screen Talk».

«Ανάμεσα στο να κυκλοφορήσει η ταινία “Αγώνες Πείνας” και το να κερδίσω το Όσκαρ, έγινα ένα τόσο πολύτιμο προϊόν, που ένιωθα πως κάθε απόφαση ήταν μια μεγάλη, μεγάλη ομαδική απόφαση» είπε η σταρ μιλώντας σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety. Όταν ανακαλώ τώρα, δεν μπορώ να θυμηθώ τα χρόνια που ακολούθησαν γιατί απλώς υπήρχε απώλεια ελέγχου», πρόσθεσε η Τζένιφερ Λόρενς.

Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της ηθοποιού, η οποία είναι και μία από τους παραγωγούς, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!