Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάργκοτ Ρόμπι: Το αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ-Γιατί το 2023 είναι η χρονιά της (εικόνες)

Είναι μόλις 32 ετών αλλά η Μάργκοτ Ρόμπι έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει το αγαπημένο κορίτσι της αμερικανικής βιομηχανίας του κινηματογράφου, να γυρίζει την μία ταινία μετά την άλλη και να είναι δύο φορές υποψήφια Όσκαρ.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός με καταγωγή από την Σκωτία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς είναι ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα πρόσωπα στο Χόλιγουντ. Από το ντεμπούτο της στην ταινία «Ο λύκος της Γουολ Στριτ» η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε τον κινηματογράφο να παραμιλάει. Με την συμμετοχή της στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο έδειξε ότι διαθέτει ταλέντο στην υποκριτική και δεν είναι τυχαίο που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου.

Τώρα εργάζεται ταυτόχρονα σε τρεις μεγάλες ταινίες, «Barbie» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και «Babylon» με τον Μπραντ Πιτ. Η τρίτη ταινία στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο είναι το «Asteroid City», στο πλευρό του Τομ Χανκς. Μάλιστα μόλις ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα μίας ακόμη ταινίας με τίτλο «Amsterdam», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Η Ακαδημία των Οσκαρ έχει επιβραβεύσει τις προσπάθειές της με δύο υποψηφιότητες για την ταινία «Εγώ, η Τόνια» το 2017 και το «Bombshell» το 2019.

Είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφιστή Τομ Ακερλι, τον οποίο γνώρισε στο σετ της ταινίας «Γαλλική σουίτα» το 2014 και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Οπως θα αποκάλυπτε η ίδια αργότερα, στην αρχή πίστευε ότι τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία και προσπαθούσε να κρύψει όπως-όπως τα δικά της. Δεν χρειάστηκε, όμως, να προσποιηθεί για πολύ καιρό γιατί τελικά και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και η σχέση τους κατέληξε σε γάμο το 2016.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!