Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βανδή: Η εκ βαθέων εξομολόγησή της για τον Μπισμπίκη – «Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός» ( βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την οικογένειά της αλλά και τη συμμετοχή της στο J2US.

Η τραγουδίστρια θα είναι κριτής στο φαντασμαγορικό μουσικό show του Alpha, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 20:00 το βράδυ.

«Μεγαλώνοντας απελευθερώνεσαι από πολλά πράγματα. Πολλές φορές βλέπουμε συνεντεύξεις από ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή και είναι πολύ ωραίο αυτό.

Θεωρώ ευλογία κάθε χρόνο που έχω γενέθλια, ότι μεγάλωσα έναν ακόμη χρόνο. Πρέπει να ευγνωμονείς ότι έχεις μεγαλώσει και κυρίως όταν έχεις παιδιά.

Αν έχεις υγεία όλα μπορείς να τα διαχειριστείς. Όταν είσαι μικρότερος, ο χρόνος είναι ατελείωτος και είναι κάτι που σε προβληματίζει. Κυρίως σε σχέση που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ξαφνικά γίνεσαι δέσμιος και αγχώνεσαι ενώ αυτό που μετράει είναι να είσαι χαρούμενος σε κάθε φάση της ζωής σου.




Ενώ εάν δεν τα έχεις κάνει σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο θεωρείς ότι έχεις αποτύχει. Τα προβλήματα υπάρχουν παντού αλλά σημασία έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι».

Για τη συμμετοχή της στο J2US δηλώνει φανερά ενθουσιασμένη και χαρούμενη καθώς και η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη και τους κριτές είναι εξαιρετική.

 

«Όταν μου το είπε ο Νίκος αυτό που με ενδιέφερε είναι ποιοι θα είμαστε στο σόου. Με ενδιαφέρει πολύ με ποιους συνομιλώ γιατί η χημεία είναι ουσιαστικό. Κάνουμε ένα παιχνίδι για να περάσουμε καλά και να έχεις κοινό χιούμορ γιατί ψυχαγωγούμε τον κόσμο στο σπίτι.

Όταν έμαθα την κριτική επιτροπή είπα αμέσως το ναι.

Θα μου λείψει η Μαρία Μπακοδήμου αλλά πιστεύω ότι με την 4η κριτή έχουμε πολύ ωραία σχέση και θα περάσουμε ωραία.

Αυτό που αγαπώ στον Νίκο Κοκλώνη είναι ο αυθορμητισμός του γιατί νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Έχει αλήθεια μέσα του και έχει καταφέρει να επικοινωνεί και να είμαστε όλοι μια παρέα σαν το σπίτι μας».



Στο ενδεχόμενο να έκανε πρωινή εκπομπή απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Νιώθω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και αυτό μου έδωσε την τόλμη να παίξω στο θέατρο, να παίξω στην τηλεόραση στους “Δύο ξένους”.

Εάν έκανα καθημερινή εκπομπή, καλά θα το έκανα. Διαφορετικά εν μέρει αλλά καλά.

Δεν το έκανα γιατί δεν είναι μέσα στα πράγματα που ονειρεύομαι να κάνω καθημερινά.

Ένα σόου που έχει σχέση με τη μουσική θα το έκανα αλλά ένα καθημερινό δεν θα το έκανα ακόμα και πολλά χρήματα να μου έδιναν.

Δεν θα μπορούσα ούτε τις θεματολογίες των πρωινών να αγγίξω, πάω εκεί που μπορώ.

Και στο τραγούδι έχω απορρίψει δουλειές όταν δεν μπορώ να το κάνω.

Ποτέ δεν ήμουν των χρημάτων και όταν είχα πει ότι σε μια δουλειά ήταν καλός ο μισθός, δεν μου βγήκε σε καλό.

Στο «Δικό μας σινεμά» ήμουν πολύ τρομοκρατημένη γιατί με τρόμαζαν τα ονόματα του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Κώστα Κόκλα και άλλων καταξιωμένων και φοβόμουν να μη φανεί λίγο το δικό μου».




Φτάνοντας η κουβέντα στην κόρη της Μελίνα, η οποία ενηλικιώθηκε και άνοιξε τα φτερά της, η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

«Ενώ πηγαίναμε για νομική αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πάντα έλεγα στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και έπρεπε να το ακολουθήσω. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά ότι και εάν ακολουθήσουν.

Δεν είμαι φίλη με την κόρη μου με την έννοια της φίλης. Θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτόν τον ρόλο θέλω να κρατάω, της μητέρας.

Συζητάω τα πάντα με τα παιδιά μου αλλά φίλους έχουν πολλούς. Εγώ είμαι η μητέρα τους.

Να πάει σε ένα talent show δεν υπάρχει λόγος γιατί την έχει τη δίοδο και από νονό και από μαμά. Εάν θέλει να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Η θεωρία είναι καλή αλλά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου.

Η Μελίνα άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου στην εφηβεία και όταν άρχισε το πρώτο σκίρτημα».




Η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων και οι παπαράτσι τους «κυνηγούσαν» για μια αποκλειστική φωτογραφία.

Πώς τον αποδέχτηκαν τα παιδιά της και πώς τους ανακοίνωσε τη νέα της σχέση;

 

«Τη φωτογραφία με τη Μελίνα και τον Βασίλη, την ανέβασε η Μελίνα.

Στα παιδιά μου είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα.

Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους και είναι συγκινητικό.

Αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχαν αυτή τη σχέση με τα παιδιά.

Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που δεν το έψαχνα, ήρθε στα ξαφνικά.

Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θες.

Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου για να μπεις σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζεσαι.

Όταν σου προκύπτει έχεις μια ωριμότητα και έχει άλλη ένταση.

Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο θεός και μου είπε “Τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή”».





Και πρόσθεσε: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα και αυτός μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά. Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη από πεποιθήσεις.

Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα θέλω να το ζήσω και το αξίζω.

Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, αυτό που είναι. Έχει τόση μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έχει ευγένεια.

Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας που μέρα με τη μέρα το έκανε δυνατό

Είμαι ευτυχισμένη που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα.

Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά είχαμε πράγματα να διαχειριστούμε και οι δύο.

Τον είχα ενημερώσει ότι μόλις γίνει γνωστό θα υπάρχει πολύ κυνηγητό και του λέω “Θα το αντέξεις;”.

Αυτό που τον τρόμαξε ήταν ότι μπορεί να ήμασταν σε ταβέρνα και να πουλούσαν τη φωτογραφία αυτή. Ήταν μια κατάσταση χωρίς κανένα όριο, δεν την κρατάει για τον εαυτό του αλλά θα την πουλήσει και αυτό είναι αγριευτικό.



Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει σημασία όταν έχουν κάνει τις διαδρομές τους. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας.

Δεν έχει καμία αξία ο γάμος, είναι μια συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Την ευτυχία την προεξοφλεί η επικοινωνία και το νοιάξιμο του ενός και του άλλου.

Το τραγούδι που του τραγουδάω και αφιερώνω κάθε φορά που έρχεται είναι το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα”.

Για μένα και τον Βασίλη το τραγούδι που θα μας αφιέρωνα είναι το “Ένα τσιγάρο διαδρομή”, γιατί τότε ήταν όλα μέσα μου μια αναρχία. Για να τακτοποιηθούν όλα υπάρχουν κάποιοι πόνοι “τοκετού”».




Για το εάν έχει κάνει πλαστικές παραδέχτηκε ότι προς το παρόν δεν έχει πειράξει κάτι αλλά όταν έρθει η ώρα θα το κάνει.

«Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Υπάρχουν μέρες που λέω “ωχ είσαι 53 χρονών” και άλλες που χαίρομαι που με βλέπω. Σημασία έχει να μεγαλώσουμε καλά. Οι ρυτίδες μαρτυρούν ότι έχουμε περάσει πράγματα στη ζωή μας.

Μεγαλώνοντας η ουσία είναι μία, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Ο χρόνος είναι το τώρα, ούτε το χθες ούτε το αύριο.

Να ονειρεύεσαι αλλά να μη γίνεσαι εμμονική και να δίνεις σημασία στο τώρα».

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισπίκης, συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και υπήρχαν φήμες ότι θα συμμετέχει και η ίδια. Τι ισχύει όμως;

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση να πρωταγωνιστήσω στη σειρά. Έχω μάθει από τον Βασίλη πράγματα και πιστεύω θα καθηλώσει το κοινό.

Εάν μου έλεγε ο Βασίλης ότι πρέπει να παίξουμε μαζί, μπορεί και να το έκανα. Αλλά πολύ αργότερα.

Το έχω αγαπήσει πολύ το θέατρο, σέβομαι και υποκλίνομαι των ηθοποιών γιατί είναι δύσκολη η τέχνη τους.

Μου αρέσει η ματιά του σαν σκηνοθέτης θα ήθελα σίγουρα να κάνω μια παράσταση που θα με σκηνοθετούσε ο Βασίλης».

Για την επική επανένωσή της με την Άννα Βίσση ανέφερε: «Ψάχναμε χώρους να συνεργαστούμε, σχεδόν τα είχαμε στήσει όλα. Την έχω λατρέψει και αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε.

Όταν θα συμβεί η συνεργασία και εύχομαι να γίνει, θεωρώ θα ήταν υπέροχο γιατί έχουμε εξαιρετική χημεία στην σκηνή».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!