Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μιλάει για τις κρίσεις πανικού-«Κάνω πολλά χρόνια ψυχανάλυση»

Για την νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha στην οποία συμμετέχει, την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την δημοσιότητα μίλησε η κόρη της Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Ηλιάνα Μαυρομάτη. «Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είπε στη συνέχεια: «Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!