Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στα άκρα η κόντρα Μπραντ Πιτ και Αντζελίνας Τζολί-Εντελώς ψευδείς οι καταγγελίες κακοποίησης λέει ο ηθοποιός

Σχεδόν 6 χρόνια μετά τον χωρισμό του το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δεν έχει καταφέρει να λύσει τις διαφορές του.

Μετά από την σύγκρουση και την δικαστική διαμάχη για τον αμπελώνα που διατηρούν στο κτήμα τους στην νότια Γαλλία οι δύο ηθοποιοί έγιναν άνω κάτω για την καταγγελία της Τζολί ότι ο Μπραντ Πιτ χτύπησε ένα από τα παιδιά τους και προσπάθησε να πνίξει ένα άλλο. Η ηθοποιός αναφερόταν σε ένα περιστατικό που έγινε πριν από 6 χρόνια σε αεροσκάφος. Την υπόθεση είχαν ερευνήσει τότε οι αμερικανικές αρχές και ο Μπραντ Πιτ είχε απαλλαχθεί απο τις κατηγορίες.

Ωστόσο η Τζολί επανήλθε με νέες αποκαλύψεις για εκείνη την ημέρα και πιέζει τις αρχές να κυνηγήσουν τον πρώην σύζυγο της. «Η Τζολί συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να ξαναφαντάζεται την περιγραφή ενός γεγονός που έγινε πριν από 6 χρόνια προσθέτοντας εντελώς ψευδείς πληροφορίες κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει. Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς» είπε εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με το TMZ, η Αντζελίνα Τζολί έχει στο στόχαστρο τον πρώην σύζυγο της και «δηλητηριάζει» την σχέση του με τα παιδιά τους. Πηγές κοντά στον ηθοποιό ανέφεραν ότι έχει μία περιορισμένη και δύσκολη σχέση με τα παιδιά του εξαιτίας της εκστρατείας απομάκρυνσης του από την Τζολί.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!