Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο

Λεπτομέρειες από την έγγαμη ζωή της με τον Μπραντ Πιτ έφερε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία που υπέβαλε η Αντζελίνα Τζολί εναντίον του πρώην συζύγου της.

Σε αυτήν αναφέρεται σε μία κακοποιητική συμπεριφορά, όπως τη χαρακτηρίζει, σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016. Ειδικότερα, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά τους και να «άρπαξε» την τότε σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, από το κεφάλι, κατά τη διάρκεια πτήσης ιδιωτικού αεροπλάνου το 2016, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει στην κατοχή του το «Page Six» από την Τρίτη.

Η μήνυση αναφέρει ότι ο Μραντ Πιτ φέρεται να «έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο», ενώ «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε». «Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Σε άλλη στιγμή, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», αναφέρουν επίσης τα έγγραφα.

Η 47χρονη Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει και «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω, για να προσπαθήσει να τον σταματήσει. «Για να βγάλει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Όλα τα παιδιά όρμησαν μέσα και με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει», επισημαίνεται ακόμα στην καταγγελία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!