Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρηστίδου-Μαραντίνης: 12 μήνες με 3ετή αναστολή στον τραγουδιστή-Ο εκνευρισμός του και η αμηχανία της παρουσιάστριας (βίντεο)

Στα δικαστήρια έφτασαν να λύσουν τις διαφορές τους ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, με την απόφαση να είναι καταδικαστική για τον γνωστό τραγουδιστή.

Οι δύο τους βρέθηκαν χθες στην Ευελπίδων μετά την αγωγή της παρουσιάστριας για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη, καταδικάζοντάς τον σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν πλήρωνε ολόκληρο το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαραντίνης υποστήριξε ότι δεν μπόρεσε να καταβάλει όλα τα χρήματα για τη διατροφή των παιδιών του, επειδή δεν είχε τα ίδια εισοδήματα, λόγω των περιορισμών της πανδημίας. «Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο.

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η καταδικαστική απόφαση, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας ότι δεν περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση αλλά και να πάρει τόσο μεγάλη έκταση το ζήτημα. 

Κατά την έξοδο της η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε να αποφύγει να μιλήσει για το θέμα και έδειξε την αμηχανία της. «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω» σημείωσε η παρουσιάστρια. Σε ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένη με την δικαστική απόφαση η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη γιατί εδώ δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου εκπροσωπώ τα παιδιά μου».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!