Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός (βίντεο)

Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για εκείνη, τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά και τη νέα σειρά της ΕΡΤ όπου θα πρωταγωνιστεί.

«Θαυμάζω το πόσο δημιουργικός είναι σε ό,τι κι αν κάνει και αυτό συμβάλλει στην ηρεμία μου» είπε για τον σύζυγό της.

«Όταν τελείωσαν οι “Μέλισσες” δεν είχα άγχος για τη δουλειά. Έχω πει στον εαυτό μου ό,τι είναι να έρθει θα έρθει» είπε μεταξύ άλλων

Πώς κατάφερνε να κλαίει στις δραματικές σκηνές της σειράς; «Έβαζα ειδικό στικ για να κλαίω στη σειρά. Δεν κάνει να το βάζεις συνέχεια».

«Δούλευα πωλήτρια, είχα πάει να δω το La La Land και ήμουν στη φάση που ήθελα να φύγω. Είχε μια χαρακτηριστική σκηνή που περνάει κάστινγκ και την πιάνουν τα κλάματα και μετά αφού είδα ότι τα καταφέρνει είπα “θα παραιτηθώ, θα το κάνω”. Φρόντισα να μην είμαι χωρίς χρήματα, το κυνήγησα, πρέπει να έχουμε πρόγραμμα» είπε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου που έγινε όσο δούλευε στην πατρίδα της, τη Σύρο.

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στη Σύρο, του σέρβιρα κοκτέιλ. Πριν γίνω ηθοποιός, πριν από τις “Μέλισσες”. Το ένα έφερε το άλλο. Είδα έναν πολύ ωραίο άνθρωπο. Μου έβγαλε κάτι πολύ θετικό και όμορφο».

Μιλώντας για τον γάμο τους που έγινε επίσης στη Σύρο είπε:

«Δεν ήθελα να έχω φωτογράφους στον γάμο μου, ήταν κάτι προσωπικό. Εντάξει, κάνουν τη δουλειά τους. Δεν έγινε και κάτι. Στον γάμο επέλεξα να τα κάνω όλα μόνη μου. Είχα περισσότερο άγχος από τον Γιώργο γιατί αφού επέλεξα να τα κάνω όλα εγώ ήθελα να κλείνουν τα θέματα και άνοιγαν το ένα μετά το άλλο. Κάναμε ένα τέλειο πάρτι με δικούς μας ανθρώπους».

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην «Παραλία» μια σειρά εποχής. «Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, ξεκινάμε σε δύο εβδομάδες» είπε και αποκάλυψε ότι θα τη δούμε πρώτη φορά στην τηλεόραση να παίζει με τον πατέρα της.

«Είναι πολύ συγκινητικό. Έχουμε συνυπάρξει σε μία ταινία αλλά δεν είχαμε σκηνές ενώ εδώ κάποια στιγμή θα έχουμε σκηνές».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!