Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η τεράστια αλλαγή του Τεό Θεοδωρίδη: Ντύνεται τσολιάς στην μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή (εικόνες)

Επιστρέφει με παρτενέρ τη Θεοφανία Παπαθωμά. και είναι άλλος άνθρωπος. Στο νέο πρότζεκτ «The Dream Of The Brave» του Netflix , ο Τεό Θεοδωρίδης ντύνεται τσολιάς και τα βάζει με τους Τούρκους .

Το σίριαλ ξεκίνησε γυρίσματα στο ιστορικό δάσος της Φολόης, στην Κέρκυρα και στο Λονδίνο υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πολιτισμού. Στο πλευρό, δε, του Τεό είναι η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Γεράσιμος Σοφιανός, η Νίνα Λοτσάρη, η  Έλενα Θωμοπούλου, ο Κώστας Σαββιδάκης και ο Δημήτρης Παναρετάκης.

 

Τεό Θεοδωρίδης, Έλενα Θωμοπούλου, Γεράσιμος Σοφιανός

Το στόρι 

Η υπόθεση της ιστορίας εκτυλίσσεται σε δύο εποχές, στο 1940 και το 1821, στην Πελοπόννησο, στα Ιόνια νησιά και στο Λονδίνο. Η ιστορία όπου επιδεικνύονται οι αρετές της ελληνικής φυλής μέσα από ένα ταξίδι των ψυχών των πρωταγωνιστών μέσω της ύπνωσης. Οι χαρακτήρες περιπλέκονται σε ένα στρόβιλο γεγονότων όπου ο ηρωισμός η προδοσία και η συνομωσία εναλλάσσονται συνεχώς.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα στηρίζουν ο πρόεδρος του σύλλογος φίλων ιστορίας “Χαραλαμπος Βιλαέτης” Φώτης Βερβίτας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δημήτριο Κωσταριά, η συνδρομή και παρέμβαση του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της Turbomed Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Σκηνοθέτης της νέας  σειράς είναι ο βραβευμένος Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γουργιώτης. Το σενάριο και τους διαλόγους γραμμένο σε δύο γλώσσες, ελληνικά και Αγγλικα, έχει επιμεληθεί ο Χάρης Καναβός ενώ την ιστορική επιμέλεια του σεναρίου έχει κάνει ο Γεώργιος Κουρκούτας.

Θεοφανία Παπαθωμά

 

Σχετικά τώρα με τον Τεό, υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε ως μοντέλο , έκανε μάλιστα πασαρέλες και εκτός Ελλάδας, ενώ είχε συλληφηθεί για ναρκωτικά. Έμεινε έξι χρονια στη φυλακή και σχετικά με αυτό έχει πει: «Στην πορεία της καριέρας μου άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Ξεκίνησα τα ναρκωτικά για ψυχαγωγικούς λόγους. Όταν με συνέλαβαν για την κοκαΐνη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Επιφανείς άνθρωποι ήρθα στο δικαστήριο να με στηρίξουν. Η οικογένειά μου έπαθε σοκ με τη σύλληψή μου, έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους. Οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές. Έμεινα στη φυλακή για έξι χρόνια. Μέσα στη φυλακή όμως ένιωθα πραγματικά ελεύθερος».

Τεό Θεοδωρίδης: Μεταμορφώνεται σε τσολιά του 1821

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!