Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Tα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή (βίντεο)

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Maestro» μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα.

«Από θέμα καιρού, είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα ο καιρός, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι έπρεπε να μπούμε στην κάμερα με τον Χριστόφορο και να έχουμε ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαδικασία και στις ερωτικές σκηνές που έπρεπε να γυρίσουν. Όπως είπε, δεν ένιωσε στιγμή αμηχανία ή νευρικότητα.

«Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά, τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ, μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», τόνισε η Κλέλια Ανδριολάτου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!