Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σμαράγδα Καρύδη: «Στην καριέρα μου έβαζα πολλά εμπόδια γιατί…. φοβόμουν» (βίντεο)

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα της και για την πορεία της στο θέατρο. Στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός σημείωσε ότι στο ξεκίνημά της ήταν πιο διστακτική και φοβισμένη.

«Μου έχουν προτείνει κωμικά πράγματα στην τηλεόραση και προ του ‘Πάρα Πέντε’ αλλά δε με ενδιέφεραν. Πήγαινα να κάνω αυτό που περισσότερο ήταν κοντά σε μένα, χωρίς να το έχω βρει απόλυτα» είπε αρχικά.

«Σκέφτομαι διαφορετικά πια. Το να σκέφτεσαι μέσα σε μια δουλειά είναι σημαντικό, δε γίνεται να πας έτσι. Το θέμα είναι να μη βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου. Ένιωσα ότι έβαζα εμπόδια στον εαυτό μου γιατί δεν ένιωθα από την αρχή άνετα να κάνω πράγματα. Φοβόμουν πολύ. Αυτό σε πολλά πράγματα με προστάτεψε και μου έκανε καλό, αλλά από την άλλη με πήγε πίσω και μου έφερε εμπόδια».

Όπως ανέφερε σε συνέχεια των δηλώσεών της, όταν ξεπέρασε τους ενδοιασμούς της, ξεκίνησε να παρουσιάζει το «Celebrity Game Night», που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA.

Ακόμα η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τη σχέση της με τα social media: «Δεν ανεβάζω πράγματα που είναι πολύ προσωπικά. Τα χρησιμοποιώ τόσο όσο, δεν είμαι σε καθημερινή επαφή γιατί με κουράζει. Όταν είμαι στεναχωρημένη δε βρίσκω το νόημα να ανεβάσω κάτι».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!