Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάνος Μαγιάτης: Ευτυχισμένος πατέρας. Η έξοδος από το μαιευτήριο με τη σύντροφό και το love story (εικόνες)

 

 

Ο Μάνος Μαγιάτηςζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, καθώς η όμορφη σύντροφός του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η κόρη του Μάνου Μαγιάτη και της αγαπημένης του Χριστίνας γεννήθηκε 19 Σεπτεμβρίου στις 13:10 και είχε βάρος 3 κιλά και 180 γραμμάρια.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και ήδη έχει… πάθει έρωτα με την κόρη του! Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 22/9, η σύντροφός του Χριστίνα πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο των νοτίων προαστίων με το νεογέννητο μωρό της και πλέον βρίσκονται σπίτι τους έτοιμοι να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή ζωή τους. Ο ίδιος ανέβασε και πριν από λίγο φωτογραφία με το σχόλιο «το πρώτο μου κάθισμα»

 

 

 

Με την πανέμορφη Χριστίνα γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο ένα νυχτερινό μαγαζί. Εκείνη φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν έχει καμία  σχέση με την σόουμπιζ.

«Η χαρά  μου δεν περιγράφεται.  Το πρώτο πράγμα που θέλεις ως γονιός, είναι να είναι πάντα γερό και καλότυχο. Με τη Χριστίνα ξεκινάμε μια νέα ζωή και νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ανυπομονησία γα το κοινό μας μέλλον!» δηλώνει στο parapolitika.gr.

 

«Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, αλλά και για την κοινή ζωή που ξεκινήσαμε μαζί με την σύντροφό μου Χριστίνα. Η κόρη μας ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Όλα κύλησαν ομαλά στη γέννα, ήμουν κι εγώ ψύχραιμος, σε αυτό βοήθησε ο γυναικολόγος τον οποίο εμπιστευτήκαμε για τη γέννηση της κόρης μας», ανέφερε ο Μάνος Μαγιάτης.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!