Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έξαλλη στον αέρα της Σίσσυς Χρηστίδου με την είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας (βίντεο)

 

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής  Σίσσυς Χριστίδου “Χαμογέλα και πάλι” η οποία έκανε λόγο για μια κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κοπέλα αυτή την ώρα που συνομιλούσε με μια φίλη της στο τηλέφωνο φέρεται να είπε “δεν αντέχω άλλο, δε θέλω άλλο τη ζωή μου”.

 

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο ξενοδοχείο που φέρεται να έμενε το μοντέλο, την εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος και την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Το ρεπορτάζ με κάθε επιφύλαξη ανέφερε πως το μοντέλο αυτό είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Εκείνη την ώρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αρκετά εκνευρισμένη διέψευσε την είδηση.

 

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω μου. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Aν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού.

 

 

 




Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα για να συζητήσω. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ, Με πήρε ο Δημήτρης και έπαθα σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δε με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε;» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της με τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην εκπομπή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!