Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος γνωστός ηθοποιός είχε πει στην Φουρέιρα: «Μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξερ@σω»; (βίντεο)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά σχέδια,ενώ μίλησε και για κάποιες άγνωστες ιστορίες της ζωής του.

Ο ηθοποιός ξεκινώντας τη συνέντευξη παρουσίασε το στούντιο παραγωγής του, το οποίο διατηρεί εδώ και δύο χρόνια και σχολίασε, το αν ήρθαν επαγγελματικές προτάσεις μετά την παρουσία του στο Survivor: «Χτύπησε το τηλέφωνο για κάποιες παραστάσεις που δεν προλάβαινα, γιατί είχα πολύ συγκεκριμένο χρόνο και ήρθαν και κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που θεωρώ ότι δεν μου ταίριαζαν».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο All Star Survivor, σχολίασε πως θεωρεί ότι ο φετινός κύκλος θα έχει πιο δυναμικές συμμετοχές, με παίκτες που κέρδισαν στα περισσότερα από τα αγωνίσματα του ριάλιτι. Όσον αφορά στην παράσταση που εγκατέλειψε για να συμμετάσχει στο Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε: «Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο παιχνίδι. Αυτό επηρέασε τη δουλειά μου, γιατί αυτό δημιουργεί μια αστάθεια με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται».

Επιπλέον ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει κρατήσει φιλικές επαφές με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και με τον Απόστολο Ρουβά, που συμμετείχαν στο ριάλιτι, ενώ με την Μυριέλλα Κουρεντή έχουν χαθεί, γεγονός που τον στεναχωρεί, όπως ανέφερε.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στην πιο άβολη σκηνή, που ζήσει επί σκηνής. Ο ίδιος μίλησε για την παράσταση «80s The Musical» στην οποία συμμετείχε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα: «Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”».