Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άλεκ Μπάλντουιν: Έβαλε πωλητήριο στο εξοχικό του στο Χάμπτον-Το αστρονομικό ποσό που ζητάει

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πουλά την εντυπωσιακή εξοχική κατοικία του στο Χάμπτον του Λονγκ Άιλαντ στην τιμή των 29 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός αγόρασε το κτήμα των 10 στρεμμάτων όταν ήταν παντρεμένος με την Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) το 1995. Ανακαίνισε το ακίνητο, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα χωρίς να αλλοιώσει την ταυτότητά του. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ευρύχωρη κουζίνα, τραπεζαρία, κινηματογράφο, αίθουσα γευσιγνωσίας κρασιού και μία ιδιωτική βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει ένα κιόσκι 58 τετραγωνικών μέτρων με τζάκι, πισίνα και σπα και έναν περιφραγμένο λαχανόκηπο. «Για εμάς είναι η πολυπόθητη απόδραση από την πόλη», είχαν μοιραστεί ο Άλεκ και η σύζυγός του, Χιλάρια Τόμας, σε συνέντευξή τους στο Elle Décor.

Πρόσφατα αγόρασαν ένα άλλο εξοχικό καταφύγιο στο Βερμόντ ενώ διαμένουν σε ρετιρέ στο ξεχωριστό Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης, το οποίο αγόρασαν για περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια. Σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν το έβδομο παιδί τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!