Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επική Κατερίνα Γερονικολού: «Προχτές που άδειαζα τη βαλίτσα του Γιάννη βρήκα μια γυναικεία ζακέτα. Κάνω έτσι…» (βίντεο)

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4».

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύο ατυχίες που συνέβησαν πρόσφατα στην ίδια και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Μας συνέβησαν κάποια περιστατικά που ήταν ατυχία. Καθαρά Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι μας και στο πολυπόθητο ταξίδι χάσαμε τις βαλίτσες. Τις βρήκαμε μετά από 4-5 μέρες. Δεν είχα εσώρουχα. Τις πρώτες μέρες ήμασταν με ένα μπουρνούζι και ένα σαρόνγκ.

Δεν είχα μέσα μου τη λέξη “φόβος”. Κάναμε πράγματα για να νιώσουμε ασφαλείς. Το δικό μου μότο είναι σε κάθε ατυχία είναι βρες την ευκαιρία. Η δικιά μου ευκαιρία είναι ότι δεν θέλω πια να δένομαι με αντικείμενα».

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της πριν από 25 χρόνια είπε πως πιο γρήγορα φεύγει από τη μνήμη η μυρωδιά.




Και τότε με απίστευτο χιούμορ διηγήθηκε τι έκανε όταν είδε μια γυναικεία ζακέτα στα ρούχα του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Προχτές που άδειαζα τη βαλίτσα του Γιάννη που ήρθε από την εκπομπή του βρήκα μια γυναικεία ζακέτα. Κάνω έτσι, τη μυρίζω και λέω “α, η μαμά του”. Τη μύρισα για να δω με ποιου είναι».

Η ηθοποιός προανήγγειλε ένα μεγάλο ταξίδι που θα κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Τορόντο για κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Κατόπιν σκοπεύουν να πάνε στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα ενημέρωσε τους υπεύθυνους να έχουν πρόχειρα μερικά φορέματα σε περίπτωση που ξαναχάσει τις βαλίτσες της!

«Είμαι control freak. Κάνω δουλειές άλλων για να είμαι βέβαιη ότι θα γίνουν σωστά. Μου τη σπάει ο εαυτός μου πολύ!» είπε.

«Ξαφνικά γίνεσαι ο σκλάβος του εαυτού σου δουλεύοντας 17 ώρες τη μέρα. Όταν έχω συνηθίσει να δουλεύω σε 3 δουλειές ταυτόχρονα και να δίνω το 100% του εαυτού μου οφείλω να είμαι οργανωμένη. Θέλω να αλλάξω τους ρυθμούς μου. Γιατί θέλω να υπάρχουν στιγμές που δεν έχω καθήκοντα. Νιώθω ότι κάθε στιγμή κάπου πρέπει να είμαι, κάτι πρέπει να πω, συναντήσεις, συνεντεύξεις» είπε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!