Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

GNTM: Η Ειρήνη Θεοδωράκη ποζάρει μόνο με φρούτα στα επίμαχα σημεία (εικόνες)

 

Το 2019 δίχασε την κριτική επιτροπή του  GNTM  εξαιτίας των τατουάζ της. Χθες, τέσσερα χρόνια μετά, η Ειρήνη Θεοδωράκη επέστρεψε με ακόμη περισσότερα.

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας είδαμε ανάμεσα στα μοντέλα ένα πρόσωπο γνώριμο. Η Ειρήνη Θεοδωράκη είχε εμφανιστεί ξανά στο GNTM πριν από τέσσερα χρόνια ενώ τότε, παρά το γεγονός ότι είχε προβληματίσει τους κριτές με τα τατουάζ της, είχε περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο δεν είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι, κάτι που στοχεύει φέτος. Η 28χρονη σήμερα Ειρήνη μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για το μεγάλο βήμα στο χώρο του μόντελινγκ ενώ η αυτοπεποίθηση της, δείχνει να είναι στα ύψη. Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο επέστρεψε και θέλησε να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά το πολυπόθητο εισιτήριο.

 

 

Όπως αποκάλυψε ήταν το απωθημένο της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eirini Theodoraki (@ninatheod)

 

 

Κατάφερε να κερδίσει τέσσερα «Ναι» από τους κριτές. Έκανε μέχρι και την Βίκυ Καγιά να ξεπεράσει τον εαυτό της. Το μοντέλο διαθέτει ένα εντυπωσιακό Instagram, όπου ανεβάζει ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα φρούτα, αφού συχνά – πυκνά αναρτά εικόνες στις οποίες ποζάρει με μάνγκο, γκρέιπφρουτ, ανανά, καρύδα, καρπούζι ή και τίποτα από αυτά.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eirini Theodoraki (@ninatheod)

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!