Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά για την σκληρή κριτική Χριστοπούλου-Πατούλη: Δεν ασκούμε κανενός είδους βία (βίντεο)

Άμεση ήταν η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα σχόλια της Μαρίνας Πατούλη για το ριάλιτι μοντέλων. Υπενθυμίζεται πως, η Μαρίνα Πατούλη, προσκεκλημένη σε εκδήλωση, δεν δίστασε να εκφραστεί ανοιχτά για το ποια είναι η γνώμη της για το γνωστό ριάλιτι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι το GNTM που προσβάλει τη γυναίκα». Δεν παρέλειψε να αναφερεί και στη Βίκυ Καγιά υποστηρίζοντας «Δεν την γνωρίζω την Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω στο οπτικό μου πεδίο».

«Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στη συνέχεια σε ερώτηση για τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος. Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!