Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος πρώην Survivor δήλωσε για την Μαρία Αντωνά – «Μια ανύπαρκτη με θεσούλα σε πάνελ»; (βίντεο)

Ξέσπασε ο πρώην Survivor κατά της Μαρίας Αντωνά, με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Happy Day.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε για τις σχέσεις της με τον Άρη Σοϊλέδη ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δεν έχουν καμιά επικοινωνία μετά το παιχνίδι.

«Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίζεται η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα», απάντησε

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο πρώην παίκτης του Survivor o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε κατά του Άρη και της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, κατηγορώντας για άλλα μια φορά το ζευγάρι για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του μετά το οριστικό τέλος του Survivor.

«Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα», σχολίασε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εαμμανούλ δεν μάσησε τα λόγια του για την Μαρία Αντωνά την οποία χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτη»:

«Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube καθημερινά το το βρισίδι μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα», είπε ξεσπώντας για άλλη μια φορά κατά της Μαρίας Αντωνά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!