Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η καλλονή «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (εικόνες)

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές την πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία θα είναι συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο έργο, θα είναι και η πέτρα του σκανδάλου που θα φέρει τα πάνω κάτω. Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μια μαθήτρια που παρασύρει τον παντρεμένο κεντρικό ήρωα σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Η ομορφιά, η έμφυτη τσαχπινιά και ο ερωτισμός που αποπνέει θα ανάψουν φωτιές, όχι μόνο στην καρδιά του συμπρωταγωνιστή της αλλά και στις καρδιές των τηλεθεατών.

Ποια είναι η Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι 26 ετών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Από πολύ νεαρή ηλικία έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κάνει κάποιες δουλειές.

Εκείνη που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο modeling. Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ».

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!