Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντζελίνα Τζολί: Εκείνη διέρρευσε τις φωτογραφίες της με τον Πιτ, ενώ ήταν παντρεμένος με την Άνιστον

Η Αντζελίνα Τζολί έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «αντροχωρίστρας», όπως αποκαλύπτει ο συνιδρυτής του περιοδικού Rolling Stone.

Το 2005 τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον έπεσαν σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς κανείς δεν περίμενε τέτοια «ατασθαλία» από τον σταρ.

Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» που κυκλοφόρησαν χθες, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Γιαν Βένερ αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Τζολί με τον Πιτ κρυβόταν η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του US Weekly, κατά το 2005, ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο φιλοδώρημα από την Αντζελίνα Τζολί για να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της με τον Μπραντ Πιτ, κατά την πρώτη τους «κρυφή έξοδο».

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που διέμενε με τον Μπραντ Πιτ στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον. Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε πληροφορία ότι η Τζολί βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Μπραντ Πιτ. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα», γράφει ο Βένερ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν μαζί κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα. Τον Ιανουάριο του 2005 η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, κάνοντας λόγο για «φορτωμένο πρόγραμμα» και «αγεφύρωτες διαφορές».

Σκηνή από την ταινία Mr. & Mrs. Smith του 2005

Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε για τη σχέση του με τη Αντζελίνα Τζολί, μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησαν στο US Weekly οι επίμαχες φωτογραφίες τον Μάιο του 2005.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, η καλή φίλη της Τζένιφερ Άνιστον και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ ανέφερε σε συνέντευξή της πως ο ηθοποιός είχε πληροφορήσει τη φίλη της για την έλξη του από τη Αντζελίνα Τζολί.

«Δεν νομίζω ότι είχαν ξεκινήσει κάποια σωματική σχέση, ενώ έπαιζαν μαζί, αλλά νομίζω ότι τον έλκυε», είχε πει στο Vanity Fair και συνέχισε: «Υπήρχε μια σχέση κι ήταν ειλικρινής με τη Τζεν σχετικά με αυτό. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλους ανθρώπους, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής. Ήταν μια έλξη, την οποία για ένα διάστημα, την πολέμησε».

To άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις αρχές του 2005

Ένα άρθρο του Guardian αποκαλύπτει πως δεν ακολούθησε μόνο η Αντζελίνα Τζολί τη συγκεκριμένη τακτική. Όπως έγραψε ο φωτογράφος – παπαράτσι, Ααρόν Πάρφιτ, εκτιμά ότι το 8% των λήψεων που έχουν κυκλοφορήσει, έχουν «στηθεί» από τους ίδιους τους επωνύμους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glow Up Mag (@glowupmag)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!