Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οργή Λιάγκα για το «χτύπημα» της Σκορδά: Κράμερ εναντίον Κράμερ

Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Το μόνο που τηρείται αυτή τη στιγμή μεταξύ τους είναι το «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη για τα παιδιά μας» το οποίο αναφερόταν στην κοινή τους δήλωση για το διαζύγιο του ζευγαριού το Νοέμβριο του 2016.

Δηλαδή έχουν την απολύτως τυπική επικοινωνία για χάρη των παιδιών τους. Μαθαίνω πως επικράτησε μεγάλη ένταση στο πλατό του «Πρωινού» χθες το πρωί όταν ο Λιάγκας ενημερώθηκε ότι η πρώην σύζυγός του και τηλεοπτική του παρτενέρ βγήκε τηλεφωνικά απέναντι στη Δανάη Μπάρκα.

Και σε μια μέρα μάλιστα πολύ δύσκολη για τον Λιάγκα. Είχε τερματίσει τρίτος και με διαφορά πίσω από την πρώτη Δανάη και την δεύτερη «Super Κατερίνα» και οριακά διψήφιος (τα πρωινά νούμερα στα τέταρτα) τον έδιναν μονοψήφιο.

Ήταν οργισμένος για τη χρονική στιγμή που επέλεξε η Φαίη να βγει απέναντί του πριν βγει δηλαδή κανονικά την επόμενη Δευτέρα.

Τι λένε μέσα στον ΑΝΤ1;

Ότι τελικά μεγάλοι χαμένοι θα είναι και οι δύο. Δηλαδή και ο Λιάγκας και η Σκορδά που θα δουν μετά από μερικές εβδομάδες το κοινό που είχαν πέρσι μαζί να μοιράζεται άρα και να πέφτουν σε μονοψήφια. Πάντως αν πάει το πράγμα όπως πάρει δύσκολα ο Λιάγκας θα ανακάμψει.

Δεν βοηθάει ούτε το πάνελ, εξαιρόντας την Καλύβα που παλεύει μόνη της… ούτε η Δούκισσα και μέχρι στιγμής το κοινό δεν δείχνει να ενδιαφέρεται όπως πέρσι από την κοινωνική θεματολογία και προτιμά να την παρακολουθήσει από τις αυθεντικές εκπομπές του είδους δηλαδή τη Ζήνα, την Τατιάνα και τον Ευαγγελάτο. Και βέβαια και η Θεία απ’ το Κιλκίς οδεύει ντουγρού προς μονοψήφια…

 

Πηγή nassosblog

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!