Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέος γύρος στον πόλεμο Τζολί και Πιτ-Στο επίκεντρο το οινοποιείο τους στην Γαλλία

Χρόνια έχουν περάσει από τον χωρισμό του χολιγουντιανού ζευγαριού αλλά η κόντρα μεταξύ τους δεν έχει ακόμη λάβει τέλος. Στο νέο επεισόδιο της διαμάχης η Αντζελίνα Τζολί κατάθεσε αγωγή σε βάρος του Μπραντ Πιτ με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε ως αντίποινα για το διαζύγιο το οινοποιείο Chateau Miraval, το οποίο βρίσκεται στο κτήμα του πρώην ζευγαριού στην Νότια Γαλλία.

Στην αγωγή η εταιρεία της Τζολί ζητά αποζημίωση ύψους 250 εκατ. δολαρίων από τον πρώην σύζυγο της με το επιχείρημα ότι ο Μπραντ Πιτ και οι φίλοι του προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του οινοποιείου, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία και έχει αναδειχθεί σε σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τους πρώην συζύγους.

«Σε αντίποινα για το διαζύγιο και τις διαδικασίες επιμέλειας, ο Πιτ ξεκίνησε μια πολύπλευρη, πολυετή εκστρατεία για να καταλάβει τον έλεγχο του Chateau Miraval και να οικειοποιηθεί τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας προς όφελος του ίδιου και των δικών του εταιρειών και φίλων. Ορίζοντας τον εαυτό του ως τον νόμιμο ιδιοκτήτη του Chateau Miraval, οι δίδυμοι στόχοι του ήταν να σφετεριστεί την αξία της εταιρείας της Τζολί, Nouvel, και να αποκτήσει την αποκλειστική κυριότητα του Chateau Miraval», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αγωγή.

Να σημειωθεί ότι πριν από μήνες ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από το δικαστήριο να  ακυρώσει τη συμφωνία που σύναψε η Αντζελίνα Τζολί παραδίδοντας το μερίδιό της στο οινοποιείο στη θυγατρική του Ομίλου Stoli, Tenute del Mondo, την οποία διαχειρίζεται ο Ρώσος ολιγάρχης Γιούρι Σέφλερ, και να του επιδικάσει αποζημίωση σε σχέση με τη συναλλαγή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!