Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά: «Μπορώ να προτείνω κάποιον αλλά δεν “επιβάλω” κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του» (βίντεο)

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας GNTM αλλά και ποιοι συνάδελφοί της δεν της λείπουν.

«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά μιλώντας για την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας, «Greece’s Next Top Model». Αποκάλυψε πως το ριάλιτι show «έχει αλλάξει από τη ρίζα του» ενώ χαρακτήρισε τη πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή μία «σταρ».

«Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του» δήλωσε η ίδια ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον Άγγελο Μπράτη.

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω» είπε χαρακτηριστικά, αναφορικά με ορισμένους πρώην συνεργάτες της. Ερωτώμενη για τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε πως ποτέ δεν την άγχωσαν, ωστόσο το μεγαλύτερο άγχος της είναι να τα καταφέρει. «Είμαι 44 και δεν είμαι ρομπότ» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα άλλα πρότζεκτ που είχε αναλάβει να παρουσιάσει, δήλωσε πως «λάτρεψε» το «Dancing with the Stars», ωστόσο εκτιμά πως ο κύκλος αυτός για εκείνη έχει κλείσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!