Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζιζέλ: Ο λόγος που αποφάσισε να χωρίσει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εντύπων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το πρώην ζευγάρι, Ζιζέλ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το μοντέλο φαίνεται ότι περνάει μία σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι ενώ ο χολιγουντιανός ηθοποιός χώρισε με μία ακόμη νεαρή καλλονή μόλις έγινε 25 ετών.

Η Ζιζέλ υπήρξε σε νεαρή ηλικία σε σχέση με τον Ντι Κάπριο από το 1999 έως το 2005. Στο παρελθόν αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον ηθοποιό. «Ήμουν μόνη μου. Ήθελα να κάνω μια σοβαρή ενδοσκόπηση, ενώ εκείνος παρέμενε ο ίδιος», είχε γράψει το μοντέλο στο βιβλίο του με τίτλο Lessons: Η πορεία μου προς μια ζωή με νόημα.

Μάλιστα η βραζιλιάνα καλλονή είχε εξηγήσει ότι υπέφερε από μοναξιά και σοβαρές κρίσεις πανικού, τις οποίες δεν αισθανόταν άνετα να μοιραστεί με τον Ντι Κάπριο.«Νόμιζα ότι δεν είχα το δικαίωμα να νιώθω έτσι, οπότε το καταπίεζα και όσο περισσότερο το καταπίεζα, τόσο μεγαλύτερο γινόταν» είπε η Μπούντχεν.

Ωστόσο είχε αναφέρει ότι Ντι Κάπριο βρέθηκε στον δρόμο της για να της διδάξει κάτι για τον εαυτό της. «Όλοι όσοι διασταυρώνουν το δρόμο μας είναι δάσκαλοι. Έρχονται στη ζωή μας για να μας δείξουν κάτι για τον εαυτό μας, και νομίζω ότι αυτό ήταν και εκείνος», εξήγησε η Ζιζέλ.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!