Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φεστιβάλ Βενετίας: Μάγεψε η Πενέλοπε Κρουζ στο κόκκινο χαλί (βίντεο-εικόνες)

Με ρόλο μητέρας, όπως αυτόν που πέρυσι της χάρισε το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, επέστρεψε η Πενέλοπε Κρουζ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Τα φλας άστραψαν όταν η Πενέλοπε Κρουζ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της Μόστρα μαζί με τους συντελεστές της ταινίας L’ Immensita, δηλαδή «Απεραντοσύνη».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ιταλικής οικογένειας στη Ρώμη της δεκαετίας του 1970, με την Κρουζ στο ρόλο της μητέρας. Η Κλάρα είναι μια δυστυχισμένη γυναίκα που παλεύει να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της ενώ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες στον κόσμο που είναι παγιδευμένες στα σπίτια τους και προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά τους ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, απλά και μόνο για να επιβιώσουν. Τις γνωρίζω, ξέρω κάποιες από αυτές και τις τρομερές και φρικτές ιστορίες τους».

Η μεγαλύτερη κόρη τους, Αντριάνα, αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι κάτι που προκαλεί επιπλέον ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ της μητέρας και του βίαιου και άπιστου πατέρα. Η ταινία έχει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία εξομολογήθηκε ο σκηνοθέτης Εμανουέλε Κριάλεζε.

Ο ρόλος της μητέρας με έλκυε από τις πρώτα βήματά μου στον κινηματογράφο, είπε η Κρουζ, που με τη νέα της ταινία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για βραβείο και στο φετινό φεστιβάλ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!