Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατάστημα με αντίκες «έκρυβε» στο υπόγειο sex toy, εμπνευσμένο από τον ηθοποιό

Μία γυναίκα από την Αυστραλία και ο σύζυγός της βρήκαν σε κατάστημα με αντίκες στη Νότια Ουαλία ένα sex toy εμπνευσμένο από τον… Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σύμφωνα με το Newsweek, η Μπάε Μπέλιγχαμ, όπως λέγεται η γυναίκα ανακάλυψε ένα ομοίωμα του Χολιγουντιανού ηθοποιού, φτιαγμένο από λατέξ στο υπόγειο του καταστήματος.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν για μερικές ημέρες στην Κατούμπα. Είναι ένα περίεργο χωριό γενικότερα και το συγκεκριμένο κατάστημα που επισκεφτήκαμε είναι ίσως ένα από τα πιο ιδιαίτερα. Στον κάτω όροφο, είδα μια παράξενη κούκλα που μου φάνηκε σαν να ουρλιάζει. Σκέφτηκα “ναι, αυτό είναι το πιο περίεργο εύρημα της ημέρας», αναφέρει η Μπέλιγχαμ.

Στη συνέχεια, η γυναίκα δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα που τράβηξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μάλιστα, τα διέγραψε, όταν κάτω από αυτά ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται… περίεργα σχόλια.

Κάποιος όμως, πρόλαβε να πάρει τις φωτογραφίες πριν κατέβουν και γρήγορα αυτές έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το κοινό αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για ένα sex toy, με τη μορφή του ηθοποιού, το οποίο μάλιστα, είναι εμνευσμένο από την ταινία του 1993, «Demolition Man», στην οποία ο Σταλόνε πρωταγωνιστούσε με τη Σάντρα Μπούλοκ.

Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο, σχετικά με το ομοίωμά του.

Η γυναίκα που το ανακάλυψε στη συνέχεια, κατάλαβε από ποια ταινία προέρχεται η ιδέα αυτή, όμως παραδέχτηκε ότι δεν είναι η πιο αφοσιωμένη θαυμάστρια του Σταλόνε.

«Δεν έχω δει ποτέ το Demolition Man. Είμαι εκείνος ο εξοργιστικός άνθρωπος που δεν μπορεί ποτέ να θυμηθεί το όνομα ή την πλοκή οποιασδήποτε ταινίας… Αλλά αναγνώρισα ότι είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε», ανέφερε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!