Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Τσουρουνάκης. Ο ηθοποιός που έγινε viral στο TiK Tok με την… Ελληνοφρένεια μιλά για όλα

 

 

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης,  είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Τράγκα   υπηρετεί με ζήλο τον χώρο του θεάτρου, έχει παίξει σε εξαιρετικές παραστάσεις και λατρεύει ότι κάνει.  Ήρθε όμως το τικ τοκ για να τον κάνει ευρέως γνωστό αφού οι μιμήσεις του είναι τόσο καλές που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές!  Ο Γιάννης Τσουρουνάκης χει δημιουργήσει ένα τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί  σε ότι και αν κάνει!  Έμπνευση του η  «Ελληνοφρέιεα» που  καθηλώνει τους ακροατές στα παραπολιτικά 90.1.

 

 

Πως μπήκε το τικ τοκ στη ζωή σου;

 

Βασικά  ξεκίνησα πριν τρία, τέσσερα χρόνια, έκανα αυτό ακριβώς στο youtube, δημιουργώντας ένα προφίλ στο οποίο έκανα «lipsing», δηλαδή συγχρονισμός των χειλιών σε έναν ήχο σε ένα ερέθισμα, σε μια φωνή. Έκανα πράγματα από την ελληνική τηλεόραση, ή οτιδήποτε μου τραβούσε εμένα το ενδιαφέρον και με «ερέθιζαν». Έκανα από πράγματα πάρα πολύ αστεία, βίντεο από επισκέπτες της Αννίτας Πάνια, έχω κάνει και κάποιες συνεντεύξεις, του Ζαμπέτα, μια διάλεξη του Λιαντίνη και κάποια σοβαρά που δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση. Μετά έκανα το προφίλ στο tik tok, όπου προέβαλα αυτά που έκανα στο youtube και τώρα κάνω νέα πράγματα, όπως η Ελληνοφρένια. Μια πολύ καλή εκπομπή με έναν καταπληκτικό Αποστόλη που με ενέπνευσε! Τα τηλεφωνήματα και οι φάρσες και αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο.

 

Κάτι που αρέσει πολύ στον κόσμο καθώς πολλοί το κάνουν όμως εσύ ξεχωρίζεις! Έχεις έναν μοναδικό τρόπο…

«Αρχικώς το λουκ αλλάζει για να μην είναι βαρετό, διότι πάντα υποτίθεται κάνω τον Αποστόλη, οπότε είναι συγκεκριμένη η φωνή. Η κατάσταση διαφέρει διότι ο Αποστόλης από τηλεφώνημα σε τηλεφώνημα, «χειραγωγεί» την κουβέντα, την διαχειρίζεται, την καθοδηγεί εκεί που την θέλει. Οπότε ουσιαστικά αλλάζει την μορφή του, αλλάζει τον τρόπου που τα λέει. Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον γιατί δεν τον έχω συναντήσει. Όσον αφορά το εικαστικό και το πως φαίνεται αυτός, τα ρούχα τα μαλλιά και όλα αυτά, τα αλλάζω και εγώ για να υπάρχει μια ποικιλία. Για να είναι εντελώς άσχετα, για να υπάρχει μια ίντριγκα.

 

Ποια είναι τα σχόλια που δέχεσαι στο τικ τοκ;

Οι χρήστες γελάνε πολύ, τους αρέσει, το χαίρονται πραγματικά, το δείχνουν και το γράφουν. Άλλοι αναρωτιούνται αν είμαι εγώ ή πως γίνονται οι φάρσες, οπότε μπαίνω στην διαδικασία, είτε μέσω μηνυμάτων, είτε κάτω από το βίντεο να τους εξηγήσω. Άλλοι παρεξηγούνται. Το παίρνουν στα σοβαρά. Άρα οι  συγκεκριμένοι δεν έχουν ιδέα τι είναι η Ελληνοφρένια αλλά και τι κάνω εγώ, ή το βασικότερο δεν έχουν χιούμορ. Αν τα σχόλια είναι υβριστικά απαντάω, τα «καρφιτσώνω» να φαίνονται πάνω πάνω, ή αναλαμβάνει ο κόσμος για μένα !

 

 Σε έχει βοηθήσεις τη δουλειά σου το τικ τοκ;

Στο μόνο που μπορεί να με έχει βοηθήσει είναι στην οικειότητα του προσώπου μου, δηλαδή πιστεύω σαν ηθοποιός, αν παίξω είτε στο θέατρο, είτε στηντηλεόραση, πλέον γνωρίζει ο κόσμος, τουλάχιστον αυτός που έχει δει τα βίντεο μουκαι το πρόσωπο μου, τα εκφραστικά του μέσα. Δεν θα αρχίσει να αναρωτιέται,δηλαδή τι θέλει να πει τώρα. Δεν θα μείνει στα λόγια. Αν εγώ ξαφνικά αποφασίσω για παράδειγμα να κάνω το Ημερολόγιο ενός τρελού, δεν θα αναρωτιούνται, ποιος είναι αυτός ο ήρωας και τι γίνεται, θα έχουν μια οικειότητα μαζί μου.

Ήταν όνειρο σου  να γίνεις ηθοποιός;

 

Το να γίνω ηθοποιός το αποφάσισα περίπου στην εφηβεία, καθώς έβλεπα πολλές ταινίες και πολύ θέατρο και αυτό πιστεύω με βοήθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση και να ασχοληθώ με αυτό. Ήρθα στα 18 στην Αθήνα, καθώς είμαι από την Κρήτη, αφού έδωσα πρώτα Πανελλήνιες και πέρασα σε μια άσχετη σχολή, όμως γράφτηκα σε μια δραματική σχολή. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Άννα Συνοδινού, στις Ευμενίδες, όπου συμμετείχα στον χορό, το 2004 που συνέπεσε με τα 50 χρόνια από το ξεκίνημα των παραστάσεων στην Επίδαυρο στην νέα εποχή.

 

 

Πως σχολιάζεις  την  άνθιση της μυθοπλασίας στην τηλεόραση;

Το να γίνονται πράγματα στην τηλεόραση από θέμα μυθοπλασίας είναι πολύ καλό για μας, για τους ανθρώπους το χώρου και αισιόδοξο. Το να γίνονται δουλείες, να υπάρχει μυθοπλασία, να υπάρχουν σίριαλ, να υπάρχουν παραγωγές, λίγο να «παραμυθιάζεται» ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι κάτι τζάμπα, που μένουμε στο σπίτι μας και μας κρατάει συντροφιά και είτε μας διασκεδάζει, είτε μας εκνευρίζει με τις ειδήσεις, ή ακόμα και σε σίριαλ.

 

  • Δημοσιεττηκε στην εφημερίδα Ontime

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!