Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπύρος Μπιμπίλας στην Ontime: Δεν πρόσβαλα κανέναν- Αν χρειαστεί θα πάω στο δικαστήριο και θα δικαιωθώ

Στην Σπυριδούλα Τριάντου

Στο στόχαστρο του ιστότοπου ekklisiaonline.gr βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας έπειτα από μια ανάρτησή του στο facebook την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε ανάρτησή του δείχνει μια μετανάστρια να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό, ταυτίζοντάς τη με την Παναγία.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει» γράφει ο πρόεδρος του ΣΕΗ. Η δημοσίευσή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον ιστότοπο ekklisiaonline.gr, που ασχολείται με εκκλησιαστικά θέματα, να ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων άσχετα αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση και άλλα. Αν δεν το καταλαβαίνουν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αν προσβάλλονται δεν με αφορά», δηλώνει στην «ON time» ο γνωστός ηθοποιός.

«Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω», τονίζει, ενώ για το αν τελικά η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, απαντά πως: «Αν χρειαστεί θα  πάω στο δικαστήριο και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις, δεν μπορεί να σου λένε πως προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν πως διαβάλλω την αγάπη», καταλήγει.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime στις 17 Αυγούστου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!