Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντέλ: Δεν έχω ερωτευτεί έτσι ξανά-Τι λέει για ενδεχόμενο γάμο με τον σύντροφο της (εικόνα)

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Αντέλ που μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφο της, Ριτς Πολ, το ενδεχόμενο ενός γάμου και την απόκτηση κι άλλων παιδιών.

Η 34χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του 40χρονου μάνατζερ. «Δεν έχω ερωτευτεί έτσι ξανά. Είμαι κολλημένη μαζί του. Βέβαια θέλω περισσότερα παιδιά», είπε στο περιοδικό Elle η Αντέλ.

Και συνέχισε: «Είμαι νοικοκυρά. Είμαι μητριάρχισσα και μία σταθερή ζωή με βοηθάει με την μουσική μου. Αλλά τώρα το μοναδικό που έχω στο κεφάλι μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω». Η τραγουδίστρια χρειάστηκε πριν από μερικούς μήνες να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών της. Τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην σκηνή στην λαμπερή πρωτεύουσα του τζόγου.

Η Αντέλ απάντησε στις φήμες που την θέλουν αρραβωνιασμένη με τον Ριτς Πολ και παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει έναν ακόμη γάμο. «Δεν έχω αρραβωνιαστεί. Απλά μου αρέσουν τα ακριβά κοσμήματα», είπε η τραγουδίστρια για το διαμαντένιο δαχτυλίδι που κοσμεί το δάχτυλο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!