Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Ουγγαρέζος στα Παραπολιτικά 90,1: «Η Ελένη ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη στο επόμενο βήμα»

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο γνωστός παρουσιαστής, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται και την νέα σεζόν στην «Ελένη» και στο MEGA. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Έτσι όπως είναι η τηλεόραση σήμερα είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη μετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μασ είμαστε επαγγελματίες, δεν μπορείς να ταιριάζεις πάντα, κάθε φορά βάζεις τα δυνατά σου να ταιριάξεις… έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη στο επόμενο βήμα» ενώ τόνισε πόσο πολύ ασχολείται με την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

«Η δουλειά μας στην Ελένη αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Έχει την εκπομπή στο μυαλό της όλη η παρουσιάστρια. Η Ελένη με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια κάθε μέρα φτιάχνει την εκπομπή στο μυαλό της και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που έχουν οι «Ελένες» στο μυαλό τους. Και εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη όταν ξεκινάει!» τονίζει.

Μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα Σκορδά, τι πιστεύει θα προτιμήσουν οι τηλεθεατές;

«Ο ΑΝΤ 1 έχει χτίσει το 10 -1 σταθερά . Υπάρχει η σταθερότητα του καναλιού είναι μια δύναμη, το χέρι στο κοντρόλ πάει περισσότερο στον ΑΝΤ1, δεν πάει εύκολα στον ΣΚΑΙ για να δεις ψυχαγωγία. Έχει ένα μικρό αβαντάζ ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό» είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος παρουσιαστής.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!