Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιμ Καρντάσιαν: Χώρισε τον Πιτ Ντέιβιντσον επειδή ήταν ανώριμος

Μόλις 9 μήνες διήρκησε το ειδύλλιο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον, καθώς η σταρ του ριάλιτι «Καρντάσιανς» δεν άντεξε την ανωριμότητα και το νεαρό της ηλικίας του συντρόφου της.

Την απόφαση για τον χωρισμό φέρεται να πήρε η 41χρονη σταρ επειδή είχε κουραστεί με την απόσταση από τον 28χρονο σύντροφο της, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται για γυρίσματα στην Αυστραλία.

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν «εντελώς εξουθενωμένη από αυτή την σχέση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή της», είπε στην Page Six μία πηγή από το περιβάλλον της σταρ.

Και συνέχισε: «Ο Πιτ είναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει εκείνη να πετάει στην Νέα Υόρκη ή οπουδήποτε βρίσκεται εκείνος με μία ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής. Αλλά η Κιμ έχει τέσσερα παιδιά και αυτό δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται να δίνει προσοχή στα παιδιά».

Πηγή από το περιβάλλον του Πιτ Ντέιβιντσον ανέφερε ότι ο χωρισμός ήταν εντελώς «φιλικός». «Πέρασαν πολύ ωραία όσο διήρκησε αλλά η μεγάλη απόφαση και οι διαφορετικές προτεραιότητες οδήγησαν στο τέλος», ανέφερε η ίδια πηγή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!