Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κέβιν Σπέισι: Πρέπει να πληρώσει 31 εκατ. για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο πλατό του «House of Cards»

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι που θα πρέπει να πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 31 εκατ. δολαρίων στους παραγωγούς της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «House of Cards».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κλήθηκε να καταβάλει το ποσό αυτό στην MCR μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που αφορούσε νεαρά μέλη του συνεργείου που εργάζονταν στην παραγωγή. Ο Σπέισι είχε ζητήσει με αίτηση του να ανατραπεί η δικαστική απόφαση. Ωστόσο Αμερικανός δικαστής αποφάσισε χθες ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να πληρώσει την αποζημίωση.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση ο Κέβιν Σπέισι και οι δικηγόροι του «δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι η επιδίκαση της αποζημίωσης είναι μεγάλη και παράλογη». Επίσης ο ηθοποιός δεν θα πληρωθεί για το υπόλοιπο του συμβολαίου του με την σειρά.

Να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Σπέισι συμμετείχε στο «House of Cards» για 5 σεζόν αλλά κατά την 6η σεζόν απολύθηκε και το σενάριο έπρεπε να ξαναγραφτεί. Τότε οι παραγωγοί αποφάσισαν να οδηγήσουν τον ηθοποιό στα δικαστήρια καθώς είχε παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου του, που ορίζουν ότι θα πρέπει να παρέχει την εργασία του με «επαγγελματικό τρόπο» με βάση τις οδηγίες και τις πολιτικές της εταιρείας παραγωγής. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!