Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αλεξάνδρου κάνει ημίγυμνος τις δουλειές του σπιτιού και η Τούνη το απολαμβάνει (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της, καθώς περνά δύσκολα τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της. Κούραση, ναυτίες και στομαχικές διαταραχές την κάνουν να προσέχει πολύ και τι τρώει, αλλά και πόσο κουράζεται μέσα στη μέρα, ενώ αποφεύγει να βγει από το σπίτι ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνει πολύ ζέστη. Στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μαζί της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος φροντίζει να σηκώνει μερικά από τα καθημερινά βάρη του σπιτιού, όπως είναι το καθάρισμα και άλλες δουλειές για να ξεκουράζει την έγκυο σύντροφό του.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη τον έπεισε με τον δικό της τρόπο να αφήσει τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που τον είχαν απορροφήσει στην τηλεόραση και να Η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της, καθώς περνά δύσκολα τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της. Κούραση, ναυτίες και στομαχικές διαταραχές την κάνουν να προσέχει πολύ και τι τρώει, αλλά και πόσο κουράζεται μέσα στη μέρα, ενώ αποφεύγει να βγει από το σπίτι ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνει πολύ ζέστη. Στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μαζί της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος φροντίζει να σηκώνει μερικά από τα καθημερινά βάρη του σπιτιού, όπως είναι το καθάρισμα και άλλες δουλειές για να ξεκουράζει την έγκυο σύντροφό του.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη τον έπεισε με τον δικό της τρόπο να αφήσει τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που τον είχαν απορροφήσει στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού.

«Ναι, αλλά ξαναβρώμισε, χάλια είναι», απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!