Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπιγιονσέ: Θύελλα αντιδράσεων με το τραγούδι της-Γιατί το απέσυρε (βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις που ασχολούνται με θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία προκάλεσε ένα απ’ τα καινούργια τραγούδια της Μπιγιονσέ, αναγκάζοντάς την να το αποσύρει, μόλις μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Η Μπιγιονσέ μπαίνει ξανά στο στούντιο μετά τις έντονες κριτικές που δέχθηκε και προχωρά στην ηχογράφηση του επίμαχου τραγουδιού που κυκλοφορόησε με το άλμπουμ «Αναγέννηση». Πρόκειται για το τραγούδι Heated, και την λέξη spazzing που περιλαμβάνεται στους στίχους του.

Σύμφωνα με όσους διαμαρτύρονται στην αγγλική γλώσσα η λέξη spazz αναφέρεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες και έχει χρησιμοποιηθεί συχνά για να υποτιμήσει άτομα με σπαστική εγκεφαλική παράλυση.

Στις Ηνωμένες πολιτείες όμως η λέξη αυτή χρησιμοποιείται συχνά ως συνώνυμο του “freaking out”, που μεταφράζεται ως τρελαίνομαι. Η Beyonce καλείται τώρα να ηχογραφήσει ξανά το τραγούδι της μόλις μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Ένα άλμπουμ μάλιστα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς κατηγορείται η δημοφιλής τραγουδίστρια κατηγορείται και για κλοπή.

Η τραγουδοποιός Kelis ισχυρίζεται ότι η Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της χωρίς να έχει πάρει την έγκρισή της. Είναι το πέμπτο κατά σειρά κομμάτι του άλμπουμ και σύμφωνα με την στιχουργό το είχε συμπεριλάβει στο δικό της άλμπουμ το 2000.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!