Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπραντ Πιτ: Η αποστομωτική απάντηση για τη φούστα (βίντεο)

Απάντηση για την επιλογή του να φορέσει φούστα στην τελευταία του εμφάνιση έδωσε ο Μπράντ Πιτ.

O Μπραντ Πιτ έκανε προ ημερών τον γύρο των διεθνών μέσων μετά την εμφάνισή του με φούστα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train» στο Βερολίνο.

Είχε επιλέξει μια λινή φούστα ως το γόνατο, που συνδύασε με μαύρες αρβύλες, λινό ροζ πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά και μια λινή μαύρη ζακέτα σε φαρδιά γραμμή.

Τη Δευτέρα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του στο Λος Άντζελες, ντυμένος και πάλι λίγο εκκεντρικά αφού φόρεσε επέλεξε ένα έντονο λαχανί κουστούμι και κίτρινα αθλητικά και φυσικά δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επιλογή της φούστας. «Δεν ξέρω. Όλοι μας θα πεθάνουμε, οπότε ας τα κάνουμε άνω κάτω».

Στις τελευταίες του εμφανίσεις ο Μπραντ Πιτ επιλέγει πιο καθημερινό στυλ, αφήνοντας στην άκρη τα επίσημα κοστούμια όπως έκανε και στο Παρίσι όπου βρέθηκε για την προώθηση της νέας του ταινίας και επέλεξε να φορέσει ένα λινό κοστούμι σε ροδακινή απόχρωση.

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί «Bullet Train» βασίζεται σε ένα Ιαπωνικό μυθιστόρημα, όπου πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο και κάνουν τα πάντα για μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!