Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη ατομική -και εντελώς pop- έκθεση της κόρης της Θεοδωρίδου στην Μύκονο (εικόνες)

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάνα Μπέτα, – το καλλιτεχνικό είναι της Betta K.- από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, έχει ταλέντο στη ζωγραφική, δεν είναι καινούργιο αυτό. Έχει τελειώσει το Πολιτικό της Νομικής, έχει κάνει και μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι ζωγραφική.

 

 

Η δε μητέρα της, περήφανη γαρ για το βλαστάρι της, έχει δείξει αρκετές φορές έργα  της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σημειώνουμε ότι η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει ακόμα μία κόρη, την Αντριάνα, από τον δεύτερο γάμο της, με τον Ανδρέα Φουστάνο).

 

 

Στο διά ταύτα, η γλυκιά Κριστιάνα , τώρα παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση – που, όπως βλέπετε εξάλλου, είναι της pop φιλοσοφίας, της pop σχολής – στην Μύκονο. Η έκθεση που έχει τίτλο «Too much of Infinity» θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη του «νησιού των ανέμων» από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου.

Όπως, δε, επισημαίνει η νεαρή καλλιτέχνιδα:  «Εμπνέομαι από παραστάσεις ανθρώπους, μουσικές. Oλα αυτά μου δημιουργούν συναισθήματα, όπως επίσης και μια ερωτική σχέση, ένας δρόμος που περπατώ. Εκεί, η έμπνευση μου χτυπά την πόρτα. Ζώ το σήμερα και την κάθε μου στιγμή στο μέγιστο και αυτό απεικονίζεται στην τέχνη μου». Παλαιότερα, δε, τόνιζε: «Είμαι τυχερή και ευλογημένη που έχω στην ζωή μου μια οικογένεια που είναι λιμάνι για μένα, πηγή αμέτρητης αγάπης, έμπνευσης». Break a leg, dear!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!