Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Ο Ταλάντσεβ επισκέφτηκε τον Μαρτίκα στο φαρμακείο και το… έριξε στο τσιφτετέλι (βίντεο)

Ο πρώην Survivor Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε έκπληξη στον Σπύρο Μαρτίκα και βρέθηκε σε ένα από τα φαρμακεία του στο Κερατσίνι για να ψωνίσει φάρμακα. Όταν ανακάλυψε πως δεν έχει μαζί του χρήματα.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, μαζί με τον φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα, έζησαν τις πιο απίστευτες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα που το Survivor τελείωσε οι παίκτες κανονίζουν και συναντιούνται μεταξύ τους. Και θυμούνται πολλές από τις στιγμές που έζησαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι ανταλλάσσουν τα νέα τους και τη νέα τους καθημερινότητα.

Ο Τάλα είναι πολύ ενεργός στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok που είναι το νέο του χόμπι, αφού δημοσιεύει καθημερινά νέα βίντεο.

Το ίδιο έκανε και στο φαρμακείο του Μαρτίκα. Όταν του είπε πως δεν έχει πάνω του χρήματα και το έριξε στο τσιφτετέλι. Στους ρυθμούς του Χρήστου Δάντη, του συντρόφου της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Γιατί το τραγούδι που διάλεξε να χορέψει ήταν το «μας τέλειωσαν τα λεφτά…».

@georgetalant Κανε και εσυ το #challenge Μας Τελειωσαν Τα λεφτα και κανε @mention Εμενα την @ᴀsɪᴍɪɴᴀ xᴀᴛᴢɪᴀɴᴅʀᴇᴏᴜ τον @Christos Dantis. #challenge #masteleiwsantalefta #μαρτικας #ταλα #viral #fyp #foryoupage ♬ Mas Teliosan Ta Lefta – Christos Dantis

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σειρά του δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Αναδημοσιεύοντας το βίντεο και σχολιάζοντας:

«Τάλα κλαίω μαζί σου»!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!