Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άσλεϊ Τζαντ: Βιάστηκε 3 φορές-Τι συνέβη όταν συνάντησε έναν από τους δράστες (εικόνες)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η χολιγουντιανή ηθοποιός, Άσλεϊ Τζαντ που ανέφερε σε συνέντευξη ότι πρόσφατα συνάντησε έναν από τους άνδρες που την βίασαν.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει παλαιότερα για την σεξουαλική κακοποίηση της και το γεγονός ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τρεις φορές στην ζωή της. Μετά από έναν βιασμό η Άσλεϊ Τζαντ είχε μείνει έγκυος με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε άμβωση.

«Όταν με βίασε ένας άντρας το 1999, θεώρησα ότι ήταν κάτι τρελό. Ήξερα τα όριά μου, ήμουν άθικτη και εκτός αυτούς, ήμουν ήδη μια δυνατή γυναίκα που στήριζα τον φεμινισμό. Το ότι συνέβη κάτι τέτοιο υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ήταν κάτι απρόβλεπτο. Παρόλα αυτά, έχω την επιθυμία ακόμα και σήμερα, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, όμως η ψυχή μου πλέον είναι γεμάτη», είπε η Άσλεϊ Τζαντ.

Μάλιστα η ηθοποιός εξήγησε ότι μέσα από θεραπεία κατάφερε να επουλώσει τα τραύματα της και να προχωρήσει στην ζωή της. «Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μόνη μου για αυτό το τραύμα, να κάνω τη θεραπεία μου και να κάνω κάποιες αλλαγές στη συνείδησή μου. Κατάφερα να δεθώ με άλλες γυναίκες που είχαν βιαστεί, γίναμε “σύμμαχοι”. Με τη βοήθεια του Θεού, πλησίασα στη θεραπεία μου», ανέφερε η Άσλεϊ Τζαντ.

Στη συνέχεια περιέγραψε την ημέρα που είδε από κοντά τον βιαστή της. «Προσπάθησα να τον βρω και καταλήξαμε δίπλα – δίπλα, σε κουνιστές πολυθρόνες να μιλάμε. Του είπα ότι με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω την ιστορία που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια και να καταλάβω γιατί έφτασε ως εκεί. Μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκατασταθεί στα μάτια μου η “δικαιοσύνη”», τόνισε η΄Άσλεϊ Τζαντ.

Και συνέχισε: «Η θεραπεία μας από τη θλίψη είναι μια δουλειά που πρέπει να την κάνουμε εμείς οι ίδιοι εσωτερικά. Ακόμα και το ταξίδι μας, παρέα με τη θλίψη και το τραύμα, είναι κι αυτό μια δουλειά εσωτερική. Υπάρχουν ακροατές που χρειάζονται να τους υπενθυμίσω πως η ειλικρινής μεταμέλεια είναι το πιο σημαντικό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!