Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω ερωτευτεί άπειρες φορές την Τζένη Θεωνά»

Για την σχέση του με την σύντροφο του, Τζένη Θεωνά και το παιδί τους αλλά και την δουλειά του μίλησε ο τραγουδιστής, Δήμος Αναστασιάδης.

«Η σχέση μας έχει αντέξει στον χρόνο, είμαστε ήδη στα επτά χρόνια μαζί. Με συγκινούν οι σχέσεις με διάρκεια γιατί έχουν να πουν μια πολύ όμορφη ιστορία. Και, επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει μια τέτοια σχέση και να συνεχίσεις να αγαπάς τον άνθρωπό σου, να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Γενικά, οι σχέσεις είναι δύσκολες, ένας καθημερινός αγώνας αντοχής και προσπάθειας» είπε στο περιοδικό ΟΚ! ο Δήμος Αναστασιάδης.

Όπως ανέφερε ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ. «Νομίζω άπειρες φορές (σ.σ. έχω ερωτευτεί την Τζένη). Η Τζένη είναι μια γυναίκα με πολλές διαφορετικές πλευρές και είναι πολύ ευχάριστο να ανακαλύπτεις κάθε φορά και μια άλλη –το ίδιο όμορφη– πλευρά της», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα εξήγησε ότι του αρέσει πολύ να ασχολείται με τον γιο τους. «Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι μαζί του, να του αφιερώνω χρόνο και να χτίζουμε μια ωραία σχέση μπαμπά – γιου που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον. Αλλά και με την Τζένη ως γονείς νιώθουμε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα μας έχουν έρθει ωραία και βολικά γιατί ο Αρίωνας είναι ένα πολύ καλό παιδάκι», τόνισε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Σε ερώτηση αν του έχει τύχει ποτέ σε συναυλία κάτι επεισοδιακό ο Δήμος Αναστασιάδης απάντησε: «Πέρα από τα καιρικά φαινόμενα –για παράδειγμα, να αρχίζει το live και εκείνη ακριβώς τη στιγμή να πιάνει μπουρίνι–, έχει τύχει να είναι μια κοπέλα από κάτω η οποία μου εξέφραζε τον θαυμασμό της και τη χαρά της που με συναντούσε με τόσα ουρλιαχτά που αποσυντονίστηκα. Ήταν τόση η τσιρίδα που ακουγόταν περισσότερο εκείνη παρά εγώ από το μικρόφωνο. (Γελάει.) Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό το καταγράφω στα θετικά γιατί μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Γενικά, στα live υπάρχει μια αλήθεια και μια αμεσότητα που δεν μπορείς να δεις πίσω από μια κάμερα ή ένα στούντιο ηχογράφησης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!