Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα μου έκλεψαν πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής» (εικόνα)

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor.

Ωστόσο, η νέα της καθημερινότητα ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που συνεχίζει να εργάζεται ως Υποπλοίαρχος, σήμερα, Παρασκευή 15/7 έκανε μια αναπάντεχη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσά τους.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρυσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή.

Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά», έγραψε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!